1. A jégpálya területére látogatók a szolgáltatások igénybevételével elfogadják a jégpálya házirendjét, biztonsági rendszabályait, és tudomásul veszik, hogy azok megszegésekor a pályafelügyelők a terület elhagyására kötelezhetik őket.


2. A jégpályát mindenki a saját felelősségére látogathatja. A jégpályán sapka és kesztyű viselése kötelező. A jégpályán étellel és itallal tartózkodni tilos! Cipővel a jégpályán tartózkodni tilos! Az Eco Smart Group Kft. pálya felügyelősége mindent megtesz a jégpálya biztonságos működtetése érdekében, de a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

3. A jégpályán a látogatóknak saját biztonságuk érdekében a kijelölt haladási iránynak megfelelően és egymás testi épségére vigyázva kell korcsolyázniuk.

4. Amennyiben bármilyen baleset történik, kérjük, haladéktalanul értesítsék a pályafelügyelőket.

5. Vészhelyzet esetén kérjük, kövessék a kijárat feliratokat.

6. A jégpályára 10 év alatti gyermek felnőtt felügyelete nélkül egyedül nem léphet be.

7. A belépőjegy megvásárlásával a jégpálya látogatói elfogadják, hogy a pálya rendezvényein kép-, és hangfelvételek készülhetnek, melyeken, mint látogatók feltűnhetnek, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak jogos felhasználóival szemben.

8. Dohányozni a jégpálya területén csak az arra kijelölt helyeken lehet.

9. A jégpálya területére étellel, itallal belépni nem szabad.

10. A jégpálya területén tilos szemetelni, illetve a pályát és berendezésit megrongálni.

11. A jégpályáról az ittas vagy a kábítószer befolyása alatt álló látogatókat még érvényes jegy birtokában is haladéktalanul eltávolítjuk és ebben az esetben a rendezőség a jegy árát sem téríti vissza.

12. A jégpálya területére tilos behozni bármilyen italt, üveget, szúró- és vágóeszközt, illetve bármilyen a rendezőség által veszélyesnek ítélt tárgyat.

13.  A jégpálya egész területén vigyázzanak értéktárgyaikra, az értékmegőrzőn kívül elhelyezett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A talált tárgyakat kérjük haladéktalanul a pályafelügyelőknek átadni, akik azokat ellenőrzés után a kasszában adják le. Az őrizetlenül hagyott csomagokat, táskákat felszólítás nélkül eltávolítjuk.

14. A pálya területén közönségkorcsolyázás idejében tilos csoportos játékokat (hoki, fogó, amerikai fogó, labdajátékok stb.) játszani.

Jó sportolást és kellemes szórakozást kívánunk!

Jégterasz Csapata