Az Eco Smart Group Kft., a Jégterasz üzemeltetője Magyarországon unikumnak számító vállalkozásként jött létre. Mobil jégpályák telepítésével és üzemeltetésével foglalkozik. Csapatunk célul tűzte ki, hogy a sportra, egészséges életmódra való nevelés egyik aktivistájává válik. Hisszük, hogy minden gyermeknek, legyen akár óvodás, általános- vagy középiskolás, lehetőséget kell biztosítani arra, hogy szervezett keretek között, szakemberek segítségével ismerje meg a különböző sportágakat, és próbálhassa ki azokat.

Közelmúlt

Több igénynek megfelelve pályánk további 6 évig egy még exkluzívabb helyszínen, az Arena Plaza modern épülete és a múltat idéző Lovi Lelátó között várta látogatóit.

Kezdetek

A fent leírt célok megvalósításának érdekében 2005. októberében nyitottuk meg Budapest egyik legnagyobb szabadtéri korcsolyapályáját a Westend City Center Milleniumi Tetőkertjén. A pálya 7 további téli szezonban változatlan helyen üzemelt.

Jelen

A szezonális, karácsony környéki pályákra egyre nagyobb az igény. Célunk, hogy ezeknek a legszínvonalasabba, évről-évre fejlődve megfeleljünk és minél több helyszínre települve meg tudjuk szerettetni a korcsolyázást minden korosztállyal. Az évek óta rendszeresen Budapesten és környékén lévő pályáinkon várjuk kedves látogatóinkat.

Cégcsoportunk